Banner_Faravelsforbundet_180x120px_2003

Abelcos nya lastare är liten, stark och midjestyrd

Våren är snart här och vad kan vara mer lämpligt än en midjstyrd lastare och redskapsbärare för att röja bort vinter och höst?
Nu finns Abelcos ZL80 här – en midjestyrd kompakt liten lastare på 2,2 ton som också visas upp på MaskinExpo 2009.

– Vi har sett en ökande trend hos våra kunder och ett behov för mindre midjestyrda lastare. Vi förstår precis varför – ibland behöver man komma in där det är trångt och kunna svänga på en femöring, för att i nästa steg lyft tungt upp på loft och liknande. Det är ofta platsbrist på gårdar och byggplatser, större maskiner kommer helt enkelt inte fram på det sätt som krävs, säger Abelcos försäljningschef Peter Augustsson.

Det konkurrenskraftiga priset och att maskinen är utrustad med SMS-fäste gör den otroligt mångsidig, eftersom tillbehören som redan finns på gården kan användas.
ZL80 är ett ekonomiskt och finurligt tillskott i maskinparken helt enkelt.

För mer information besök www.abelco.se