Årsstämman i maj hålls digitalt, Lammriksdagen skjuts upp

Under veckan har vi fattat beslutet att hålla den planerade årsstämman i digital form.

Som läget har utvecklats ser vi ingen möjlighet att dra på beslutet längre, och vi behövde också ge hotellet besked. Vi hoppas att alla medlemmar har förståelse för beslutet, och att många kommer ta chansen att delta i denna nya form av stämma. Lammriksdagen kommer att genomföras vid senare tillfälle, gissningsvis i höst och eventuellt i anslutning till årets ordförandekonferens.

Information av teknisk karaktär får vi återkomma till, men viktigt är att ras- och lokalföreningar anmäler sina stämmoombud precis som vanligt. Har ni inte redan anmält era stämmoombud via funktionärsrapporten, gör det till Britta före 1 april.

Svenska Fåravelsförbundets styrelse

2020-03-20