Svenska Foder
Banner-2017
Elitlamm_180x180
gdjh2015
ggi_loop
Wiromin2020_liten
Stallmastaren liggande 1
Knarrhult2018
Far_gif
Tranas2020
Backa Fårgård
Siltbergs_banner2020_2
gimrarna
banner_180x120
default logo

HKScan har utsett årets leverantör och djurtransportör

Stort grattis till vår egen Thomas som tillsammans med Jeanette utsetts till årets lammlevarantör!

Årets Levarantör Lamm: Jeanette och Thomas Eriksson, Hälla gård, Liden, Sundsvall

Slide2-530x298

Verksamhet: 150 tackor och säljer cirka 150 vårlamm till HKScan. Säljer höstlamm direkt till konsument och lägger mycket tid på att marknadsföra svenskt lammkött. Nominerad av Lars Nilsson

MOTIVERING:
Thomas och Jeanette Eriksson är två mycket duktiga lammuppfödare som besitter stor kunskap som de gärna delar med sig av till sina kollegor. Deras stora driv i frågan om god köttkvalité och tillväxt reflekteras i ständigt goda resultat på lammen.

Thomas och Jeanette är engagerade i Fåravelsförbundet och Lammproducenterna och brinner för att utveckla och förbättra den svenska lammproduktionen för såväl små som stora lammföretagare. Vi på HKScan är glada att de vill samarbeta med oss som leverantörer!

Årets Transportör: Robin Ember, Robin Ember Åkeri AB, Aneby, Jönköping

Slide5-530x298

Verksamhet: Nöt- och lammtransportör. Ca. 20 000 boskap och 18 000 får/lamm transporteras varje år till våra slakterier. Antal fordon: 6 st
Nominerad av Katarina Lysell Pettersson

MOTIVERING:
Robin Ember Åkeri med säte i Aneby transporterar nöt, får och lamm kontinuerligt till HKScans slakterier. Vi har ett gott samarbete med Robin som transporterat djur åt oss i 8 år. Han är en transportör som alltid ställer upp trots ibland korta varsel eller under andra komplicerade om- ständigheter.

Både våra leverantörer och transportplanerare säger att man alltid får ett vänligt och glatt bemötande av Robin. Han är driven och gör alltid sitt bästa för att djuromsorgen ska vara på topp och HKScans samt leverantörernas behov vara tillgodosedda.

Mer om Årets leverantör och djurtransportör här

Bilder HKScan