trns2017

Konferenspaket – Stämmohelgen i Mora 11-12 maj 2019

Komplett konferens – enkelrum

• Ankomst lördag, avresa söndag.
  • Ingår: Fikabuffé lördag förmiddag, lunch lördag, kaffe lördag eftermiddag, tre-rättersmiddag lördag kväll, övernattning i enkelrum inklusive frukost söndag, kaffe söndag förmiddag, lunch och kaffe söndag eftermiddag.
  • Kostnad per person: 1990 kr ink moms

Komplett konferens – del i dubbelrum

• Ankomst lördag, avresa söndag.
  • Ingår: Fikabuffé lördag förmiddag, lunch lördag, kaffe lördag eftermiddag, tre-rättersmiddag lördag, övernattning med del i dubbelrum inklusive frukost söndag, kaffe söndag förmiddag, lunch och kaffe söndag eftermiddag.
  • Fri tillgång till hotellets relaxavdelningen, glöm inte att ta med badkläder.
  • Vid bokning av detta alternativ, ange namnet på båda personerna som delar dubbelrummet.
  • Kostnad per person: 1690 kr

Konferenspaket utan övernattning

• Campingplats i närheten Moraparken
  • Ankomst lördag, avresa söndag.
  • Ingår: Fikabuffé lördag förmiddag, lunch lördag, kaffe lördag eftermiddag, tre-rättersmiddag lördag kväll, kaffe söndag förmiddag, lunch och kaffe söndag eftermiddag.
  • Kostnad per person: 1100 kr ink moms

Extra natt från fredag

• Ankomst möjlig från fredag för de som så önskar, kostnad för övernattning från fredag tillkommer.
  • Tillkommande kostnad för ankomst fredag, enkelrum: 1195 kr/rum
  • Tillkommande kostnad för ankomst fredag, dubbelrum:1295 kr/rum

Dryckespaket till Stämmomiddagen

Bokas i baren direkt på plats. Bordsvatten ingår i Stämmomiddagen.

Boka

All bokning av konferenspaket/rum i samband med Stämmohelgen sker till Förbundssekreterare Britta Wendelius
Epost: sekreterare@faravelsforbundet.com
Tel: 076-76 33 980

• Endast bokning genom förbundssekreterare ger ovan angivna priserna.
  • Konferenspaket och ”extra-natt-fredag” bokas senast 1 april 2019.
  • Ange namn på deltagare, eventuella matallergier samt vem som delar rum med vem.

Sista dag för anmälan är 18 april.

Speciellt för dig som är stämmoombud för en lokalförening

Stämmoombuden ska vara anmälda senast den 1 april till SF. Antingen genom personlig e-post till maria@faravelsforbundet.com eller genom den funktionärsrapport som skickas in till samma e-post.

Observera, du måste också boka hotellrum och mat enligt uppgifter ovan. Det görs inte automatiskt för att du har anmält dig som stämmoombud.

Varmt Välkomna till Svenska Fåravelsförbundets Stämma 2019!
Styrelsen för Svenska Fåravelsförbundet