siltbergs hemsida
agria_banner_far_180x180
gimrarna
trns2017
Banner-2017
Stallmästaren web gif
ggi_loop
Elitlamm_180x180
Backa Fårgård
Amaskiner_2017_1
gdjh2015
keenan_ny
Hunden Herden
Knarrhult2018
banner_180x120
oviex_anuncio_180x120px
default logo

Nu är det dags att bönderna börjar berätta sina djurs story, säger Johan Jureskog

På Johan Jureskogs restauranger kostar köttet mer, men gästerna vet vad de äter. Han kallar sig gärna för köttsommelier och brinner för att sprida kunskap om köttets ursprung och hantering.

– När vi öppnade restaurang AG för sju år sedan ställde ingen, jag lovar inte en enda, frågan varifrån köttet kom. Vi hade mycket tyskt och polskt kött på den tiden, det var fett nog och kunde hängas länge utan att ruttna inifrån. I Sverige fanns ännu inte den sorteringen då.

Läs artikeln
ATL: ”Vi svenskar måste lära oss betala för kvalitet” ››