Backa Fårgård
Hunden Herden
banner_180x120
VENO adv.ZW.59x126/2015.indd
Stallmästaren web gif
Elitlamm_180x180
hgens webb
oviex_anuncio_180x120px
knarrhult
Banner-2017
agria_banner_far_180x180
keenan_ny
trns2017
Mysten
gdjh2015
gimrarna
ggi_loop
siltbergs hemsida
Amaskiner_2017_1
default logo

Nu är det dags att bönderna börjar berätta sina djurs story, säger Johan Jureskog

På Johan Jureskogs restauranger kostar köttet mer, men gästerna vet vad de äter. Han kallar sig gärna för köttsommelier och brinner för att sprida kunskap om köttets ursprung och hantering.

– När vi öppnade restaurang AG för sju år sedan ställde ingen, jag lovar inte en enda, frågan varifrån köttet kom. Vi hade mycket tyskt och polskt kött på den tiden, det var fett nog och kunde hängas länge utan att ruttna inifrån. I Sverige fanns ännu inte den sorteringen då.

Läs artikeln
ATL: ”Vi svenskar måste lära oss betala för kvalitet” ››