Tranas2020
Far_gif
ggi_loop
Banner_Faravelsforbundet_180x120px
Backa Fårgård
banner_180x120
Banner-2017
Stallmästaren web gif
gimrarna
Knarrhult2018
Siltbergs_banner2020_2
Wiromin2020_liten
Elitlamm_180x180
gdjh2015
default logo

Varmt välkommen till Smakmötet 2019

Sveriges främsta kockar provar, bedömer och utser de finaste råvarorna från landets mest ambitiösa producenter i kategorierna fågel, gris och nöt.

Måndag den 21 oktober 2019 kl 10.00–18.00
Gamla Riksarkivet, Birger Jarls Torg 2a, Riddarholmen, Stockholm

Årets event utgörs av en heldag på Gamla Riksarkivet där kockar och representanter från hela livsmedelskedjan möts i fördjupande panelsamtal om framtidens kött med fokus på ursprung, hållbarhet och utveckling.

Vi kommer att ha förmånen att träffa och lyssna till den isländska kocken Haflidi Halldorsson, tillika VD för Icelandic Lamb som föreläser om ”The value of heritage breed” (föreläsningen är på engelska).

Maria Forshufvud, VD Svensk märkning, presenterar ursprungsmärkning på restauranger.

LRF region Sydost och Länsstyrelsen i Kalmar delar med sig av erfarenheter från ett pågående får- och lammprojekt.

Det blir en dag fylld med inspirerande samtal. Vi blir bjudna på måltider med fokus på kvalitet och hållbarhet, signerade Stefan Eriksson, Restauranglabbet och provningsledare Exceptionell råvara.

Läs mer på exeptionellravara.se ››